Cauta consumabil:

Buletin informativ

Confidentialitate

1. Accesarea SITE-ului www.tonerpro.ro:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Toner Pro Services SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Utilizatorul este de acord ca orice date cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de el, sa fie pastrate, prelucrate si utilizate de Toner Pro Services SRL in orice activitati si scopuri legate de :

  •          marketing, reclama si publicitate;
  •           pentru constituirea de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele;
  •           pentru informarea despre promoţiile Toner Pro Services SRLsau despre orice alte promoţii sau activitaţi desfaşurate de Toner Pro Services SRL, transmiterea de newslettere si/sau alerte periodice prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.)
  •          validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre Utilizatori;
  •          solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre Utilizator;
  •          contactarea Utilizatorului in chestiuni de Relatii cu Clientii.

Toner Pro Services SRLeste unicul deţinator al informatiilor colectate de pe acest Site-ul www.tonerpro.ro.

 

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor.

Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot trimte o cerere scrisa prin e-mail, la adresa office@tonerpro.rocu specificatia “ In atentia Toner Pro Services SRL

 

Furnizarea datelor personale nu este obligatorie, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Refuzul furnizarii datelor personale solicitate la momentul crearii unui cont pe Site sau efectuarii unei comenzi vor determina imposibilitatea de finalizare a comenzii si imposibilitatea de achizitei a produselor dorite.

 

Utilizarea Site-ului www.tonerpro.ro  si a facilitatilor sale implica consimtamantul Utilizatorului pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor furnizate, in deplin acord cu prevederile prezentei sectiuni si ale Legii nr. 677/2001. In virtutea inregistrarii voluntare pe websitul www.tonerpro.ro sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor Toner Pro Services SRL, Utilizatorul este de acord cu (işi da consimţamantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre Toner Pro Services SRL in propriul sistem informatic, atat manual cat şi automat, in scopurile enunţate in prezenta Sectiune, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale.

Utilizatorii isi asuma furnizarea unor date si informatii corecte, actuale, complete, cunoscand ca, in caz contrar, comanda efectuata nu poate fi livrata. Toner Pro Services SRL nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni ale informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Toner Pro Services SRL pentru producerea oricarui prejudiciu care este urmarea utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Daca Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Toner Pro Services SRL, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei Toner Pro Services SRL date cu caracter personal.

2. Colectarea datelor:

 

Se face prin diverse modalitaţi şi instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicaţia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site, care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra Site-ul, a urmari interesele Utilizatorilor şi a aduna informaţii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creşterea gradului de uşurinţa in utilizarea Site-ului şi publicarea unor informaţii cat mai relevante pentru interesele Utilizatorilor. Adresele IP nu au legatura cu datele personale.

3. Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Toner Pro Services SRL se obliga ca datele personale colectate de la Utilizatori sa nu fie difuzate catre terţi prin vanzare, dezvaluire parţiala sau inchiriere.

Ca si exceptie, Toner Pro Services SRL poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

- Cu acordul Utilizatorului;

- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate/comandate de Utilizatori;

- se pot transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

(b) se protejeaza drepturile companiei Toner Pro Services SRL sau ale companiilor afiliate;

(c) se previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

(d) se protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

- in cazul in care activitatile Utilizatorului in cauza contravin termenilor si conditiilor statuate de www.tonerpro.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- in cazul in care Toner Pro Services SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.

- in cazul in care Toner Pro Services SRL intra in procedura de insolventa/faliment sau dizolvare voluntara sau judiciara cu sau fara lichidare, prin intermediul administratorului judiciar sau lichidatorului sau prin acordul asociatilor Toner Pro Services SRL, baza de date poate fi cesionata/vanduta. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail.

Dreptul Utilizatorului de opozitie la prelucrarea datelor personale este exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege in mod imperativ (prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, politie, justitie, securitate sociala etc.).

Prin utilizarea Site-ului www.tonerpro.ro, va exprimati acordul cu prelucrarea datelor dumneavoastra in modul si in scopurile mentionate mai sus.

 

4. Acces restricţionat şi (dez)abonare:

 

Exista zone in site care necesita inregistrare (vezi pagina de Inregistrare).

 

5. Cookies:

Site-ul www.tonerpro.ro foloseşte cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta perminţand memorarea unor opţiuni de navigare in site precum limba in care se afişeaza site-ul, tipul de filtre care se aplica la afişarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator şi a parolei pentru un acces rapid la conţinutul Site-ului. Informatiile generate de cookie despre utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului (inclusiv adrese IP anonime), vor fi transmise si stocate pe serverele noastre. Vom folosi aceste informatii pentru a evalua utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului, elaborarea de rapoarte privind activitatea site-ului web pentru operatorii site-ului si furnizarea de alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului. S-ar putea transfera, de asemenea, aceste informatii catre terte parti in cazul in care prevederile legale imperative impun aceasta. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare pe browserul dvs., insa, in acest caz, este posibil ca site-ul sa nu functioneze la capacitatea sa maxima.

 

Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe Site-ul nostru , de exemplu, cei care işi fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri.

Puteti, fireste, sa va opuneti inserarii de cookies setandu-va browser-ul in felul urmator:

Daca navigati pe Internet cu Internet Explorer 3, 4 sau 5 (Microsoft): accesati „afisaj”, „optiuni avansate”. Printre diversele optiuni pe care le puteti activa, a patra este intitulata „avertizeaza inainte de a accepta cookies” si, numai pe Internet Explorer 4, a cincea este intitulata „refuzati cookies intotdeauna.”

Daca navigati pe Internet cu Navigator Gold 4 (Netscape): accesati „optiuni”, „preferinte de retea”, „protocoale” Printre diferitele optiuni pe care le puteti activa, prima este intitulata „avertizeaza inainte de a accepta un cookie”. Veti fi atunci avertizat(a) chiar de la sosirea unui cookie si veti putea sa va opuneti inserarii sale prin setarea browserului dumneavoastra.

Puteti, de asemenea, suprima cookies in orice moment si in mod individual fiind asistat de manualul de utilizare al computerului dumneavoastra.

 

6. Comunicarea modificarilor:

 

Daca informaţiile de identificare ale unui Utilizator se schimba (ca de exemplu codul poştal) sau daca un Utilizator doreşte sa renunţe la serviciile nostre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredinţate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de Inregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa office@tonerpro.ro. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre Utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informaţiile pe care Toner Pro Services SRL  le colecteaza, cum le utilizeaza şi in ce circumstanţe, daca exista, le poate face publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informaţiilor in alte scopuri. Toner Pro Services SRL va utiliza informaţiile in concordanţa cu politica sub care au fost culese informaţiile.

 

 7. Securitate:

Acest Site adopta masuri rezonabile de securitate necesare protejarii informaţiilor personale ale Utilizatorilor noştri. In momentul completarii datelor personale pe Site-ul www.tonerpro.ro, informaţiile vor fi protejate atat offline cat şi online. Toate informaţiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacat, poziţionat in partea de jos a ferestrei de browser.

Toner Pro Services SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

 

 

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidenţialitate" , Utilizatorii işi asuma in totalitate eventualele riscuri.