Cauta consumabil:

Buletin informativ

Termeni si conditii

 

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Site-ul www.tonerpro.ro este operat de catre societatea comerciala SC Toner PRO Services SRL, cu sediul in Str. Codrii Neamtului nr 13,bloc NB1,ap 243, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/12977/2013 cod unic de inregistrare RO 32377743. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

 

Informatii generale despre produse

 

www.tonerpro.ro face eforturi permanente sa va prezinte cu maxima corectitudine culorile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor despre produse. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile produselor reale.

 

 

Comenzi

 

Conform politicii www.tonerpro.ro nu exista o comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si includ TVA.

Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi marcate separat pe factura fiscala.

 

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si este transmisa impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

Termenul de livrare al produselor comandate este de maxim 14 zile lucratoare(in functie de stoc). Zilele de sambata si duminica nu sunt considerate zi lucratoare.

 

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC. Toner PRO Services SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC Toner PRO Services  SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

 

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

 

SC Toner PRO Services SRL foloseste si serviciile altor companii, cum ar fi pentru servicii de transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

 

 

Politica de retur

 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului prin vizitarea paginii de specificatii tehnice inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC Toner PRO Services SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Pentru a returna produse te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

 

1. Citește cu atenție termenii și condițiile în care se pot returna produsele

2. Completează formularul de retur de aici, trimite-l pe mail office@tonerpro.ro și așteptă să fii contactat de colegii noștri

3. Daca ai primit confirmarea că îndeplinești condițiile de retur te rugăm să trimiți produsele prin intermediul unei firme de curierat fără ramburs la adresa indicată de colegii noștri în răspuns, in ambalajul original. Coletele trimise cu plată ramburs - plată la destinație NU VOR FI PRIMITE!

4. După ce produsele au ajuns la noi și au fost verificate, vei fi contactat/a privind desfășurarea și finalizarea procedurii de retur a contravalorii.

 

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse. 

 

Inregistrarea ca membru

 

Pentru crearea unui cont de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, conforme cu formularele din acest site.

In cazul in care aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la cont fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata. De asemenea, pe aceasta perioada nu veti avea acces la serviciile noastre.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces este responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Confidentialitatea datelor cu carecter personal

 

SC Toner PRO Services SRL se angajeaza sa pastreze cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti, mai putin catre partenerii de transport/curierat.

Datele solicitate in acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC Toner PRO Services SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

Responsabilitate

 

Conform legislatiei in vigoare, magazinul online www.tonerpro.ro nu are responsabilitate in ceea ce priveste urmatoarele aspecte:

  • informatiile eronate furnizate de comparator
  • de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet
  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive sau deteriorarile/ distrugerile/ pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

 

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care, fara a se limita la:

  • produsul comandat nu este in stoc
  • erori in informatiile produsului, inclusiv pretul sau o oferta promotional expirata.

 

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale termenilor si conditiilor site-ului, dar si orice alte modificari ale site-ului, fara a face vre-o notificare prealabila generala sau individuala a utilizatorilor.

 

 

Drepturi de autor

 

Site-ul si toate elementele grafice si de text ale acestuia sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acord a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.


Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Livrare: Bucuresti - Gratuit!
Alte localitati:17 lei sau Gratuit peste 499 lei

Comanda