Cauta consumabil:

Buletin informativ

Cartuse imprimanta Samsung

Samsung este o companie producatoare de electronice din Coreea de Sud, cu experienta si recunoastere in domeniu de peste 70 de ani.

Compania Samsung este specializata si in fabricarea imprimantelor, multifunctionalelor si consumabilelor aferente acestei categorii de electronice, precum cartuse imprimanta Samsung si numeroase alte accesorii.

Caracteristicile consumabilelor Samsung comercializate de TonerPro.ro


Consumabilele adecvate imprimantelor Samsung achizitionate prin intermediul magazinului online TonerPro.ro satisfac toate categoriile de utilizatori.


Pentru printarea frecventa sunt recomandate cartusele originale sau compatibile cu capacitate de printare mare, cum sunt, spre exemplu, cartusele originale Samsung CLT-R409 Unitate Cilindru Original – 24.000 pagini alb negru si 6000 pagini color.


Toate produsele din categoria consumabile originale si compatibile Samsung prezinta urmatoarele caracteristici:


Sunt usor de schimbat


Respectarea anumitor reguli simple permit oricui schimbarea rapida si eficienta a cartuselor de imprimanta.


Indepartati cu grija cartusul existent in imprimanta si amplasati-l, in locul acestuia, pe cel nou. Totodata, este esentiala desigilarea cartusului doar in momentul inlocuirii acestuia.


Sunt fabricate astfel incat sa functioneze intotdeauna la capacitate maxima


Toate produsele comercializate de magazinul TonerPro.ro sunt de calitate superioara produselor alternative din gama cartuselor pentru imprimanta.


In plus, consumabilele disponibile sunt atestate in conformitate cu standardele ISO. Acest aspect garanteaza functionarea optima si operativitatea printarii, indiferent ca alegeti consumabile originale sau compatibile.


Printuri de calitate


Colaborarea permanenta cu un furnizor de incredere va garanteaza intotdeauna rezultate exceptionale de printare.


Fie ca alegeti constant acelasi tip de cartus sau optati pentru alte produse compatibile tipului de imprimanta utilizat, calitatea de printare este intotdeauna aceeasi, diferenta constand doar in numarul de pagini printate, specificat pentru fiecare model in parte la descrierea acestuia.


Consum responsabil si produse eco-friendly


Utilizandu-se componente fabricate din materiale reciclabile, producatorii cartuselor pe care le comercializam initiaza procesul de consum responsabil in ceea ce priveste imprimarea paginilor.


Prin achizitionarea produselor eco-friendly contribuiti la protejarea mediului inconjurator.


Oferte variate pentru cartuse imprimanta Samsung - Cresterea productivitatii si costuri reduse de intretinere


Varietatea modelelor de imprimante si multifunctionale comercializate permit, in zilele noastre, achizitionarea unui model care sa raspunda cerintelor de utilizare specifice fiecarui tip de client.


Marca Samsung permite achizitionarea unui model de imprimanta sau multifunctionala cu atribute tehnice de exceptie, la preturi avantajoase.


Atat cartusele originale, cat si cele compatibile, sunt comercializate in cadrul magazinului la preturi accesibile oricarui tip de client si se incadreaza in orice categorie de buget periodic alocat pentru achizitia acestor consumabile.


Acceseaza consumabile compatibile si cartuse imprimanta Samsung fabricate de compania Orink


Unul dintre liderii acestei industrii, Orink este o companie furnizoare de incredere pentru cartuse si tonere compatibile pentru brand-uri precum: HP, Samsung, Epson, Dell, Xerox, Brother, Oki.


Calitatea si performanta produselor furnizate este mentinuta prin demersurile constante ale reprezentantilor companiei Orink care determina:


  • Stabilitatea si fiabilitatea produselor fabricate prin respectarea minutioasa a standardelor ISO;

  • Calitatea materialelor utilizate la fabricare si care determina randamentul electronicelor si viteza de printare.

Pentru informatii suplimentare, contactati reprezentantii serviciului de relatii cu clientii, dezvoltat de magazinul online TonerPro.ro


Noi recunoastem faptul ca fiecare achizitie este o investitie pentru viitor, iar colaborarea cu noi genereaza rezultate benefice cu efecte pe termen lung, fapt asigurat de calitatea si performanta produselor listate mai jos.

Mai mult

Produse pe pagina

Produse pe pagina

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Livrare: Bucuresti - Gratuit!
Alte localitati:17 lei sau Gratuit peste 499 lei

Comanda