Cauta consumabil:

Buletin informativ

Cartuse imprimanta HP

Intretinerea unei imprimante HP se rezuma la cateva reguli de urmat, precum utilizarea ghidului de utilizare aferent fiecarui model si schimbarea periodica a cartuselor de imprimanta.

Pentru functionarea optima a imprimantei, aceste cartuse imprimanta HP trebuie schimbate ori de cate ori este nevoie, utilizandu-se doar consumabile corespunzatoare, originale sau compatibile.

Consumabile originale si compatibile pentru diferite modele si serii de imprimante si multifunctionale HP


Indiferent de modelul de imprimanta sau multifunctionala pe care il detineti, magazinul online TonerPro.ro dispune de o gama variata de cartuse originale si compatibile HP.


Cartusele comercializate respecta standardele ISO si sunt fabricate din materiale reciclabile, ceea ce inseamna determina si sustine un consum responsabil.


Care este diferenta dintre cartusele toner si cartusele cu cerneala?


Consumabilele se achizitioneaza conform tipului de imprimanta si a tehnologiei specifice de imprimare, iar aceste sisteme periferice se deosebesc in: imprimante cu jet de cerneala si imprimante cu laser.


Astfel, caracteristicile tehnice ale unui cartus de cerneala se diferentiaza considerabil de un toner, atat din punct de vedere al designului, dar si a continutului. Tonerul este o pulbere fina, iar cerneala este un lichid colorat cu pigmenti si coloranti.


Care este diferenta dintre cartusele originale si cele compatibile?


Consumabilele pentru imprimante pot fi originale sau compatibile. Cartusele originale au fost proiectate de producatorii brandurilor de imprimante pentru utilizarea exclusiva pentru acele modele, in timp ce cartusele compatibile sunt fabricate de alte companii.


Cartusele originale HP asigura o calitate superioara de imprimare, insa cartusele compatibile de calitate asigura o performanta de peste 95% din caracteristicile calitative de printare a celor originale.


Astfel, in functie de tipul de utilizator si frecventa de printare, se vor selecta consumabilele potrivite.


Cum puteti achizitiona cartusurile de imprimanta potrivite imprimantei utilizate?


Prin intermediul magazinului online TonerPro.ro, beneficiati de cumparaturi online, in conditii sigura si posibilitati avantajoase de livrare a comenzilor.


Posibilitatea crearii unui cont de utilizator va faciliteaza procesul de achizitie, iar cautarea cartuselor imprimanta HP se realizeaza rapid, prin introducerea datelor corespunzatoare imprimantei utilizate, prin: selectarea brandului, seriei si modelului de imprimanta.


Astfel, vor fi generate toate variantele compatibile cu optiunile selectate in prealabil.


Consumabilele originale si compatibile pentru diferite modele de imprimante si multifunctionale HP


Clientii utilizatori ai marcii HP pot selecta dintr-o serie de produse originale si compatibile cu tipul de imprimanta utilizat, iar produsele generate de cautarile specifice au fiecare afisat pretul, caracteristicile si numarul de pagini care pot fi printate.


Achizitionarea produselor originale Hewlett-Packard asigura garantia unor printuri de calitate, precum si un numar mare de pagini printate.


Majoritatea consumabilelor compatibile imprimantelor si multifunctionalelor Hewlett-Packard sunt produse de Katun si Orink si asigura de asemenea printarea unui numar considerabil de pagini care pot fi imprimate.


Sfaturi utile si recomandari de achizitie – Servicii de consultanta si relatii cu clientii


Specialistii Toner PRO iti asigura asistenta specializata prin intermediul serviciilor de relatii cu clientii.


Beneficiati de aceste servicii suplimentare in mod gratuit atunci cand aveti nevoie de recomandari de achizitie sau alte intrebari.


Specialistii magazinului nostru va asigura toate informatiile necesare atunci cand doriti informatii suplimentare pentru selectarea produselor corespunzatoare imprimantei utilizate si plasarea unei comenzi.

Mai mult

Produse pe pagina

Produse pe pagina

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Prețurile includ TVA

Livrare: Bucuresti - Gratuit!
Alte localitati:17 lei sau Gratuit peste 499 lei

Comanda